Team

dr. Isabelle Das

Ik ben Isabelle. Vanaf de schoolbanken van de lagere en middelbare school was ik al geboeid tijdens de lessen biologie wanneer deze handelden over de wonderlijke functies van ons menselijk lichaam. De keuze om geneeskunde te gaan studeren was al gauw vanzelfsprekend. Ik ben afgestudeerd als huisarts aan de KULeuven in 2013. Waarom huisarts? Als huisarts sta je dicht bij je patiënten en heb je te maken met vele aspecten van de geneeskunde. In 2016 heb ik praktijk Taxandria opgericht als solo-arts. Maar de grote droom is om van Taxandria een (mini-)groepspraktijk te maken met, wie weet, ooit ook paramedische disciplines. Naast huisarts ben ik vrouw van Christophe en mama van Charles en Maxine.

dr. Elina Khamadieva

Waarom kies ik voor de vervolgopleiding huisarts?
Deze opleiding past bij mijn professionele ambities, levensstijl en mijn kijk op de toekomst. De grootste troef van werk als huisarts vind ik dat het patiëntcontact centraal staat. Als huisarts volg je je patiënten langdurig op, in verschillende fases van hun leven, in verschillende situaties en door meerdere levensgebeurtenissen. Het is een sociaal- maatschappelijk engagement. Als je het werk serieus neemt, kan je als huisarts echt het verschil maken in het leven van je patiënten.

Andere grote troef is dat het werk van huisarts zeer gevarieerd is. Door je bijzondere interesses meer uit te oefenen, kan je ook een specifiek patiëntenbestand opbouwen waardoor je meer consulten en/of handelingen kan doen die je meer aan het hart liggen. Zo kan er gericht worden op sportgeneeskunde, orthopedie, psychiatrische consulten, pediatrie of gynaecologie. Mijn bijzondere interesses liggen in de preventieve geneeskunde, gezonde voeding en sportgeneeskunde. Zoveel is mogelijk en dat maakt mij enthousiast!

Als huisarts blijf je jezelf opleiden en bijscholen op veel verschillende professionele aspecten en vakken. De kennis is breed en pathologie dat aan bod komt is zeer uiteenlopend. Dit is belangrijk voor mij persoonlijk aangezien ik een nieuwsgierig persoon ben met nood aan afwisseling.

Samenvattend kan ik zeggen dat de volgende redenen mij de keuze hebben laten maken in het voordeel van de ManaMa huisartsgeneeskunde:

– nauw patiëntcontact en continuïteit van zorg
– sociaal-maatschappelijk engagement

– diversiteit in pathologie
– diversiteit in de invulling van het dagelijks werk – werk in een klein team
– zelfstandigheid
– gezonde balans tussen werk en privéleven 

Vanaf 1 oktober 2020 zal ik vol enthousiasme als Huisarts-In-Opleiding (HAIO) starten bij de huisartsenpraktijk Taxandria en deel uitmaken van het team. In 2020 behaalde ik mijn diploma als basisarts aan de Universiteit Antwerpen. In samenwerking met de artsen en paramedici van de praktijk zal ik steeds mijn uiterste best doen om uw levenskwaliteit en gezondheid te optimaliseren. Hierbij tracht ik de nodige aandacht te besteden aan uw persoonlijke situatie, uw wensen en noden om zo de beste zorg voor u te voorzien. 

VIHP Jessica Aernouts

Ik ben Jessica, sinds 2018 afgestudeerd als verpleegkundige aan de AP hogeschool. Na mijn ervaring in de ziekenhuissetting kriebelde het om op eigen benen te gaan staan. Ik startte mijn bijberoep op in de thuisverpleging en ging mij interesseren in de huisartsenpraktijk. Sinds september 2021 ben ik dan ook gestart met de VIHP (verpleegkundige in huisartsenpraktijk) opleiding. Deze opleiding zal me de mogelijkheid geven om naast klassieke verpleegkundige taken de huisarts extra te ontlasten. Zo zal het opvolgen van diabetes, osteoporose,… als het wegnemen van cerumen, nemen van uitstrijkjes, … tot mijn takenpakket gaan behoren. Als gedreven, gemotiveerd en enthousiast persoon stap ik met veel zin in deze uitdaging.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH